Ervaringen met bedtent CloudCuddle

In deze blog delen ouders, verzorgers en begeleiders hun ervaringen met de bedtent van CloudCuddle in uiteenlopende situaties. Uit alle verhalen blijkt dat vooral de vrijheid en de rust die een CloudCuddle bedtent geeft voor velen van onschatbare waarde is.

CloudCuddle is een aanpassing aan een bed waarmee je overal veilig kunt slapen. Het was nog nooit zo makkelijk om je kind zonder een bedbox of speciaal zorgbed buitenshuis veilig te laten slapen. Ook in zorginstellingen en ziekenhuizen heeft de CloudCuddle al meermaals zijn dienst bewezen.

De CloudCuddle is ontworpen om veilig buitenshuis te kunnen slapen zonder het gebruik van een aangepast bed of bedbox. Denk aan logeren bij familie en vrienden, het regelen van respijtzorg, een extra dag in het logeerhuis, een ziekenhuisopname of voor vakanties. De levensduur van de bedtent is daarop gebaseerd. Omdat veel kinderen in een CloudCuddle beter slapen dan ooit tevoren, zijn er ouders die de bedtent alle dagen thuis gebruiken. Onderdelen van de CloudCuddle kunnen dan eerder slijten.