Bedtent en tillift

De combinatie van bedtent en tillift: werkt dat?

Een tillift kan een uitkomst bieden wanneer het in en uit bed verplaatsen van je kind fysiek te belastend wordt. Overbelasting en blessures wil je natuurlijk zoveel mogelijk vermijden. Als je thuis een tillift gebruikt, dan wil je natuurlijk weten of deze te gebruiken is in combinatie met een bedtent van CloudCuddle. Die vraag krijgen we dan ook regelmatig. We kunnen er geen eenduidig antwoord op geven. Bij het ontwerpen van onze bedtent is geen rekening gehouden met het gebruik van tilliften. Maar met voorzichtig handelen en zorgvuldig manouvreren zijn er wel mogelijkheden. Hieronder staan een paar voorbeelden.

Tip: laat altijd eerst wat lucht weglopen. Zodanig dat de CloudCuddle niet inzakt, maar de `benen` wel voorzichtig naar achter geduwd kunnen worden. Het kruispunt waar de benen samenkomen, zit dan niet in de weg.
Let goed op dat de tillift niet ergens achter blijft haken en vookom dat tillift de CloudCuddle beschadigt.

Plafondsysteem

Sommige plafondsystemen zijn te combineren met een de CloudCuddle bedtent.

Passieve mobiele tilliften

Naast de plafondlift zijn er passieve mobiele tilliften. Afhankelijk van iemands grootte en gewicht zouden die kunnen werken in combinatie met de CloudCuddle. Onderstaande video`s geven een beetje een beeld.

Thuis uitproberen van combinatie bedtent en tillift

Omdat ieder kind en iedere situatie anders is, raden wij geïnteresseerden aan om zelf ervaring op te doen met de CloudCuddle bedtent. Wil je zelf ook eens uitproberen of de combinatie van een CloudCuddle en de tillift die je thuis gebruikt een goede combinatie zijn voordat je tot aanschaf van een bedtent over gaat? Dat kan. Je kunt namelijk een CloudCuddle op proef nemen of deze een korte tijd huren. Iets voor jouw gezin? We zijn erg benieuwd naar je ervaringen.