Bedtent en tillift

De combinatie van bedtent en tillift: werkt dat?

Een tillift bied je veel voordelen bij de zorg voor je gehandicapte kind. Het maakt het verplaatsen in en uit bed een stuk makkelijker en fysiek veel minder belastend. Je hebt minder kans op overbelasting en op blessures. Als je thuis een tillift gebruikt, dan wil je natuurlijk weten of deze te gebruiken is in combinatie met een bedtent van CloudCuddle. Die vraag krijgen we dan ook regelmatig. Het korte antwoord is: bij mobiele tilliften kan de combinatie lastig zijn. Maar met een tillift met een plafondsysteem werkt de combinatie wel goed.

Ervaring van familie van Kempen

De familie van Kempen uit Echt stuurde ons ter illustratie dit filmpje dat ze zelf hebben opgenomen. Thuis gebruiken ze de CloudCuddle niet, maar de onderstaande video laat wel zien hoe ze hem afgelopen zomer hebben gebruikt tijdens een verblijf in een huisje van RonaldMcDonald. Daar vonden ze de combinatie tillift-CloudCuddle echt een uitkomst! Je kunt goed zien hoe je de tillift die aan het plafond bevestigd is, gebruikt in combinatie met ons hulpmiddel.

Thuis uitproberen van combinatie bedtent en tillift

Omdat ieder kind en iedere situatie anders is, raden wij geïnteresseerden aan om zelf ervaring op te doen met de CloudCuddle bedtent. Wil je zelf ook eens uitproberen of de combinatie van een CloudCuddle en de tillift die je thuis gebruikt een goede combinatie zijn voordat je tot aanschaf van een bedtent over gaat? Dat kan. Je kunt namelijk een CloudCuddle op proef nemen of deze een korte tijd huren. Iets voor jouw gezin? We zijn erg benieuwd naar je ervaringen.