Doorbreek bonken, nachtelijk dwalen, overprikkeling met CloudCuddle bedtent

Nachtelijk dwalen, bonken, overprikkeling, vaak wakker worden `s nachts. Voor veel ouders van een zorgintensief kind met Down syndroom is dit herkenbaar gedrag. Maar het kan ook anders! De CloudCuddle bedtent kan dit patroon doorbreken.

Dwalen kind Down syndroomNienke uit Groningen schreef ons: “Onze zevenjarige Feike is een ondernemend kind met Down syndroom. Hij is ook een prikkelgevoelig kind. De indrukken die hij overdag opdoet, houden hem `s nachts uit zijn slaap. Hij wordt gemiddeld drie tot zes keer per nacht wakker. Bovendien zoekt hij ook dan actief geluidsprikkels op en hij bonkt tegen zijn bed. Ook gaat hij aan de wandel.” Het resultaat? Veel nachtelijk dwalen, onrust en gebroken nachten voor het hele gezin.

Prikkelverwerking

Gelukkig kan het ook anders. Sinds kort slaapt Feike in een CloudCuddle bedtent. Nienke vervolgt: “De bedtent dempt geluidsprikkels en bevordert de prikkelverwerking bij Feike. We hebben in jaren niet zo goed geslapen.” En de bonus? CloudCuddle kan overal mee naartoe. “Het opbouwen en afbouwen is een fluitje van een cent. Zo heeft Feike overal zijn eigen vertrouwde slaapomgeving. Waar we ook heengaan, we hoeven niet meer bang te zijn dat hij daar de boel op stelten zet. De vrijheid die we daarmee terugkrijgen is van onschatbare waarde.”

Je kunt een CloudCuddle een weekend uitproberen of er een huren voor bepaalde tijd.