Vergoeding CloudCuddle via speciaal fonds

 width=

Vergoeding van de bedtent voor Jomely via speciaal fonds WSG-Groep

Sandra van den Brink uit Overberg vertelt hoe ook zij na een lange zoektocht van een speciaal fonds een vergoeding heeft gekregen voor de CloudCuddle bedtent van haar dochter Jomely.

Bedtent voor pleegkind

“De andere kinderen wisten niet dat we bewust voor een gehandicapt kind hadden gekozen. Je ziet het ook niet echt aan Jomely; ze is prachtig. Ze heeft een mentale achterstand, maar is verder gezond. Ze is vier, maar heeft het niveau van een 2-jarige. Een van de jongens die 9 was toen ze kwam, vroeg wel waarom we een pleegkind namen. Hij maakte zich zorgen dat hij misschien niet leuk genoeg was. Het antwoord was makkelijk: wij vinden jou zo leuk, dat we er nog graag eentje bij willen.”

CloudCuddle past in kofferbak

“>

Meteen in slaap in stevige bedtent

Verder was de vakantie een groot succes, dus wilden we graag een CloudCuddle hebben. Hij past ook zo makkelijk in je bagage, echt heel fijn. Het enige verbeterpuntje vond ik de ritsen. Die gingen wat stroef. Maar ik heb begrepen dat dat kwam omdat het een prototype was. Dus bij de CloudCuddle die ik nu krijg, heeft dat waarschijnlijk niet.”

Vergoeding bedtent uiteindelijk gelukt via speciaal fonds

Berichtnavigatie