Support Innovatie AwardWinnaar TedXAmsterdam - Studentondernemer 2017 - ASN Wereldprijs 2016

Opblaasbaar - super stevig - comfortabel

CloudCuddle is een lichtgewicht reisbed voor gehandicapte kinderen. Ook zij kunnen nu buitenshuis overal veilig slapen. Zonder bedbox. Opgevouwen past de CloudCuddle in een weekendtas. Super handig voor een weekendje weg, uit logeren, of op vakantie.
Wij weten dat u veel spullen moet meenemen als u van huis gaat. Maar een plekje voor de CloudCuddle tas is meestal nog wel te vinden. Hij past bijvoorbeeld zó in de kofferbak van uw auto.

Wist u dat ouders de CloudCuddle ook gebruiken als ze een extra overnachting willen boeken in het logeerhuis en alle bedboxen bezet zijn? Of dat hij ook gebruikt wordt bij ziekenhuisopnames?. De CloudCuddle is te bevestigen op een ziekenhuisbed, waardoor kinderen makkelijker verzorgd kunnen worden en niet gefixeerd hoeven te worden of op een matrasje op de grond worden gelegd.

Benieuwd of CloudCuddle geschikt is in uw situatie? Vraag dan een proefweekend aan. Dat geeft u de mogelijkheid eerst te ervaren hoe uw kind op de CloudCuddle reageert.


Een 1-persoonsbed met matras is alles wat u op locatie nodig heeft. Met een CloudCuddle maakt u daarmee in een handomdraai een veilige slaapplaats voor uw zoon of dochter. Ontdek de mogelijkheden en lees de ervaringen van ouders

Kinderen liggen veilig in bed en voelen zich geborgen in een CloudCuddle. 
Ze kunnen niet uit bed kruipen of eruit vallen en kunnen zich nergens aan bezeren. Het transparante net zorgt voor een open communicatie. De techniek is ontleend aan de kite-industrie waardoor CloudCuddle een stevig stootje kan hebben. 
 

 

Ook overdag

Ook overdag trekken kinderen zich graag even terug in hun CloudCuddle. Als ze ongestoord willen spelen, misschien even alleen willen zijn, of bijvoorbeeld om naar een verhaaltje te luisteren. Wees wel voorzichtig dat uw kind het gaas niet kan beschadigen met harde randjes van speelgoed.

CloudCuddle fijne plekje om je terug te trekken.jpg
 

Roze voor meisjes 

Blauw is voor jongens en roze voor meisjes... ? Dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. De limited edition roze CloudCuddles is helaas uitverkocht en niet meer leverbaar. We laten het weten als we hem weer aan het assortiment toevoegen.

Een roze CloudCuddle voor meisjes .jpg