Voor welke kinderen?

Als richtlijn is CloudCuddle geschikt voor kinderen van 0 - 16 jaar die tot 50 kg wegen

Ieder kind is anders. Daarom hebben we de CloudCuddle uitgebreid getest bij 75 gezinnen. Voor de meeste kinderen is de huidige CloudCuddle een prima oplossing. Ze vallen niet uit bed, een CloudCuddle geeft rust en ze voelen zich geborgen. Maar sommige kinderen reageren niet goed op de CloudCuddle. Met name als ze zich met hun volle gewicht tegen de zijkant van de CloudCuddle laten vallen. Bij deze kinderen raden wij het gebruik van een CloudCuddle af.

Als richtlijn kunt u aanhouden dat de CloudCuddle geschikt is voor kinderen van 0 - 16 jaar die tot 50 kg wegen. Er zijn uitzonderingen: bijvoorbeeld een kind van 18 jaar en 60kg voor wie het goed werkt, maar ook een kind van 7 jaar en 30kg voor wie het niet werkt. Daarom raden we sterk aan gebruik te maken van een proefweekend.

Proefweekend
Hoe uw kind op de CloudCuddle reageert en hoe de CloudCuddle op de bewegingen van uw kind reageert, is lastig te voorspellen. Daarom raden we iedereen aan om de CloudCuddle te proberen tijdens een proefweekend. Geef ons even een belletje of meld u aan via dit formulier.