Lotte Leufkens

Mijn CloudCuddle avontuur is begonnen tijdens mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft. De vader van een gehandicapt kindje wees ons op de uitdagingen die hij en zijn gezin dagelijks moeten overwinnen. Één van deze uitdagingen is het buitenshuis slapen. De bedbox waarin kinderen met een beperking thuis slapen, kan niet mee op vakantie, of uit logeren. Dus zijn gezinnen heel erg aan huis gebonden. Hij daagde ons uit iets te bedenken. Dat heeft mij geïnspireerd een werkbare en flexibele oplossing te ontwerpen: de CloudCuddle. Hiermee kunnen we alle gezinnen met dit probleem  helpen, en dat vind ik een voorrecht!

Na jaren ontwikkelen en maanden testen, hebben we CloudCuddle in juni 2017 op de markt gebracht. Zo konden de eerste gezinnen die een CloudCuddle hadden besteld al dat jaar genieten van een meer ontspannen vakantie. 

Een start-up managen naast mijn studie is best pittig. Daar kan ik inmiddels aardig over meepraten. Daarom deel ik mijn ervaringen graag met andere startende ondernemers.

Inmiddels werken vier enthousiaste collega's mee CloudCuddle verder uit te bouwen. 

(foto: Fred Leeflang)

[T] +31 (0)6 27 07 34 34 

[E] lotte@cloudcuddle.com

 

Floris .jpg

FLORIS Alberda van Ekenstein 

De logistiek omtrent het magazijn, verzendingen en proefweekenden valt onder zijn hoede. Vragen over uw verzending? Floris helpt u verder.

[E] floris@cloudcuddle.com

10583976_1261847893830142_356569166322897998_n.jpg

ODA VAN HIJFTE 

Een jonge onderneming als CloudCuddle op weg helpen in marketing en communicatie. Als ervaren marcom-professional zeg ik:  "gewoon ontzettend leuk om te doen!". 

[T] +31 (0)6 519 30 633

[E] oda@cloudcuddle.com

Emma Knijn, CloudCudle productdevelopment.jpg

EMMA KNIJN 


Als Product Ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van de CloudCuddle en het ontwerpen van ons volgende product.

[E] emma@cloudcuddle.com

Tobias.jpg

Tobias Polak 

Als Rotterdamse econometrist ondersteunt Tobias CloudCuddle in de ICT en Sales. 

[T] +31 (06) 12 62 60 25

[E] tobias@cloudcuddle.com