May
20
2:30 PM14:30

Voorzieningenbeurs Heliomare

Heliomare.jpg

Het uitzoeken van een goede rolstoel, aangepast vervoersmiddel of communicatiemiddel is niet eenvoudig. Er is veel op de markt, maar het blijft soms een zoektocht. Daarom organiseert Heliomare Revalidatie afdeling kind/jeugd een voorzieningenbeurs op maandag 20 mei bij Heliomare in Heemskerk.

CloudCuddle staat samen met ongeveer 30 andere leveranciers deze middag voor u klaar. U bent van harte welkom tussen 14.30 en 18.00 uur in de Plaza van Heliomare Heemskerk de Velst 1. 
Of u nu ouder bent, (para)medicus, student, leerling of geinteresseerde, u bent welkom en kunt gewoon binnenlopen. Gratis toegang.

U kunt kennismaken met allerlei voorzieningen op het gebied van kinderrevalidatie. Denk aan beweeghulpmiddelen, aanpassingen in de ADL en communicatie: zoals rolstoelen, statafels, communicatie hulpmiddelen, aangepaste auto’s, fietsen en andere vervoersmiddelen, spalken, speelgoed. U kunt overal kijken en er is volop gelegenheid om leveranciers vragen te stellen over de nieuwste hulpmiddelen. Het is een kleine maar zeer veelzijdige beurs.

View Event →
Apr
25
to Apr 27

REVA 2019

banner REVA 2019.jpg

Van 25-27 april is CloudCuddle te vinden op de REVA in Gent. REVA is dè beurs voor mensen met een beperking in België. U vindt ons op stand A1.20. Daar kunt u de CloudCuddle van dichtbij bekijken en zelf testen als u dat wilt. Wilt u weten of hij stevig genoeg is voor uw kind? Is hij echt zo makkelijk op te zetten? U mag ons alles vragen, wij helpen u graag.

View Event →
Mar
16
to Mar 17

Kangoeroe beurs

16 en 17 maart staat CloudCuddle op de Kangoeroebeurs in Gent
Je vindt ons op standnummer 45.

De Kangoeroe beurs is een unieke zorgbeurs in Vlaanderen die zich specifiek richt op kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Het aanbod van de beurs is verdeeld in vier thema’s. Kijk voor meer informatie op www.kangoeroebeurs.be 

 

View Event →