Back to All Events

Voorzieningenbeurs Heliomare

Het uitzoeken van een goede rolstoel, aangepast vervoersmiddel of communicatiemiddel is niet eenvoudig. Er is veel op de markt, maar het blijft soms een zoektocht. Daarom organiseert Heliomare Revalidatie afdeling kind/jeugd een voorzieningenbeurs op maandag 20 mei bij Heliomare in Heemskerk.

CloudCuddle staat deze middag met ongeveer 30 leveranciers voor u klaar. U kunt kennis maken met allerlei voorzieningen op het gebied van kinderrevalidatie. Van beweeghulpmiddelen, aanpassingen in de ADL en communicatie tot aanpassingen in auto’s en speelgoed. U kunt overal kijken en heeft volop gelegenheid vragen te stellen aan leveranciers. Het is een kleine maar zeer veelzijdige beurs.

Programma
Datum: maandag 20 mei
Tijd: 14.30 - 18.00
Locatie: Plaza van Heliomare
de Velst 1, Heemskerk 

Of u nu ouder bent, (para)medicus, student, leerling of geïnteresseerde, u bent welkom en kunt gewoon binnenlopen. Gratis toegang.

Earlier Event: April 25
CloudCuddle op REVA 2019
Later Event: June 28
VeineDAGEN