MKB Export Award 2018 - CloudCuddle genomineerd

MKBE018-Wij-zijn-genomineerd-1200x628.jpg

Wij hebben meegedaan aan de MKB Export Award 2018 en we zitten in de Top 9! De MKB Export Award wordt dit jaar voor het zesde jaar op rij georganiseerd door TNT Nederland, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en MKB-Nederland. Naast CloudCuddle heeft de jury nog 8 andere bedrijven genomineerd. De winnaar wordt bekend gemaakt op het evenement Klaar voor de Start? Export! op dinsdag 19 maart 2019. Wie weet mogen wij de winnares van vorig jaar, Anne Pleun van Eijsden van On the Rocks, opvolgen en gaan wij naar huis met de prijs: onder andere een transportcheque en een zakenpartnerscan!

CloudCuddle voor Nienke via Stichting Vooruit

Chronisch zieke kinderen en kinderen met een fysieke en/of verstandelijke beperking hebben vaak extra ondersteuning nodig om actief mee te kunnen doen aan de samenleving. Om naar school te gaan, te kunnen spelen of te sporten, om hun hobby te beoefenen en een zelfstandige toekomst op te bouwen. Stichting Vooruit komt op voor de belangen van kinderen met een beperking en zet middelen in om hen letterlijk en figuurlijk vooruit te helpen. Dit jaar bestaan ze 60 jaar. Dat vieren ze door in de regio Limburg 60 toptalenten centraal te zetten en te steunen. Kinderen die heel graag vooruit willen in het leven, maar daarbij vanwege hun ziekte of beperking extra steun kunnen gebruiken. Voor elk kind stellen ze een budget van 500 tot 1.500 euro ter beschikking waarmee zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Een van de talenten is Nienke die met behulp van Stichting Vooruit binnenkort een CloudCuddle krijgt.
Wilt u het werk van Stichting Vooruit ondersteunen? Dat kan onder andere door donateur te worden.

Student ondernemer van het jaar 2017

LotteLeufkens_StudentOndernemer2017_6019f5c913.jpg

Vandaag werd Lotte Leufkens TU studente en oprichtster van CloudCuddle, uitgeroepen tot Nederlandse student-ondernemer van het jaar 2017 in de Nederlandse finale van de Global Student Entrepeneur Award. Samen met acht andere Nederlandse studentondernemers pitchten zij voor een jury bestaande uit studentondernemers, ervaren ondernemers en scale-up ondernemers. In mei zal Lotte Nederland vertegenwoordigen in de wereldwijde finale in Frankfurt.

Lees het uitgebreide artikel op de website van de TU Delft.