CloudCuddle voor Nienke via Stichting Vooruit

Chronisch zieke kinderen en kinderen met een fysieke en/of verstandelijke beperking hebben vaak extra ondersteuning nodig om actief mee te kunnen doen aan de samenleving. Om naar school te gaan, te kunnen spelen of te sporten, om hun hobby te beoefenen en een zelfstandige toekomst op te bouwen. Stichting Vooruit komt op voor de belangen van kinderen met een beperking en zet middelen in om hen letterlijk en figuurlijk vooruit te helpen. Dit jaar bestaan ze 60 jaar. Dat vieren ze door in de regio Limburg 60 toptalenten centraal te zetten en te steunen. Kinderen die heel graag vooruit willen in het leven, maar daarbij vanwege hun ziekte of beperking extra steun kunnen gebruiken. Voor elk kind stellen ze een budget van 500 tot 1.500 euro ter beschikking waarmee zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Een van de talenten is Nienke die met behulp van Stichting Vooruit binnenkort een CloudCuddle krijgt.
Wilt u het werk van Stichting Vooruit ondersteunen? Dat kan onder andere door donateur te worden.