Overal een veilig bed

De vrijheid om van huis te gaan

Met CloudCuddle creëer je overal een veilig bed

Familie en vrienden - respijtzorg - vakantie - logeerhuis - ziekenhuis

Wil je buitenshuis overnachten maar lukt dat niet omdat je kind in een bedbox slaapt? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van een CloudCuddle bedtent.

Standaard bed wordt veilig bed

Met de CloudCuddle bedtent hoef je je eindelijk geen zorgen meer te maken te maken over een veilige slaapplaats voor je kind. Deze oersterke opblaasbare bedtent verandert ieder standaard 1-persoonsbed in een veilige slaapplaats. Hij past tevens op veel hoog-laag bedden en is zodoende ook geschikt voor zorginstellingen en ziekenhuizen.  

Prikkeldemping

CloudCuddle dempt prikkels van buitenaf. Kinderen worden daardoor vaak extra rustig, slapen sneller in en slapen vaker hele nachten door. De vele ervaringsverhalen op deze site spreken boekdelen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Loes die 22 jaar elke nacht wakker werd. Sinds ze in een CloudCuddle slaapt, wordt ze bijna nooit meer tussendoor wakker. 

Eenvoudig in gebruik

Het was nog nooit zo makkelijk om een veilig bed te creëren voor je kind. Je vouwt de CloudCuddle als een hoeslaken om een matras, maakt hem vast en pompt hem op. Het is echt maar vijf minuten werk.

Past in weekendtas

De CloudCuddle is lichtgewicht en past in een weekendtas. Hij neemt dus weinig ruimte in. Wij weten dat gezinnen altijd veel bagage moeten meenemen. Maar in de kofferbak is altijd nog een plekje vrij voor de CloudCuddle tas. Ziekenhuizen en instellingen kunnen hem eenvoudig opbergen in een kast op de eigen afdeling.

Proefweekend

Wil je weten of de CloudCuddle geschikt is voor jouw kind? Vraag een proefweekend aan!