Support Innovatie AwardWinnaar TedXAmsterdam - Studentondernemer 2017 - ASN Wereldprijs 2016

Opblaasbaar - super stevig - comfortabel

CloudCuddle is een mobiele bedtent voor meervoudig beperkte kinderen.
Ook zij kunnen nu buitenshuis overal veilig slapen. Zonder bedbox. Opgevouwen past de CloudCuddle in een weekendtas. Super handig voor een weekendje weg, uit logeren, of op vakantie. Ook bij een ziekenhuisopname of een overnachting in het logeerhuis heeft CloudCuddle zich inmiddels bewezen. 

Een CloudCuddle verandert een standaardbed met matras in een handomdraai in een veilige slaapplaats. Ontdek de mogelijkheden en lees de ervaringen van ouders

Kinderen liggen veilig in bed en voelen zich geborgen in een CloudCuddle. 
Ze kunnen niet uit bed kruipen of eruit vallen en kunnen zich nergens aan bezeren. Het transparante net zorgt voor een open communicatie. De techniek is ontleend aan de kite-industrie waardoor CloudCuddle een stevig stootje kan hebben.  

Ook overdag

Ook overdag trekken kinderen zich graag even terug in hun CloudCuddle. Als ze ongestoord willen spelen, misschien even alleen willen zijn, of samen met een ander iets gezelligs willen doen.

CloudCuddle fijne plekje om je terug te trekken.jpg

Roze voor meisjes 

Blauw is voor jongens en roze voor meisjes... ? Dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. Maar als je dan toch graag een andere kleur wil: CloudCuddle is er nu ook in het roze.

Een roze CloudCuddle voor meisjes .jpg