Copy of CloudCuddle tentbed op reis naar Disneyland

CloudCuddle tentbed op reis naar Disneyland

Liefste wens mogelijk met tentbed

“Een bezoek aan Disneyland Parijs.” Dat was de allerliefste wens van Luuk Gunneman uit Nootdorp. Maar Disneyland heeft geen bedboxen. Dus besloten zijn ouders een CloudCuddle mee te nemen.

Geen bedbox
Luuk’s droomwens, een reis naar Disneyland Parijs werd onlangs mogelijk gemaakt door Stichting Make-A-Wish Nederland. Jaarlijks bezorgen zij in Nederland 500 kinderen een onvergetelijke herinnering. Alles was tot in de puntjes geregeld. Op het laatst leek er echter een kink in de kabel te komen omdat Euro Disney geen bedbox heeft. Die heeft Luuk echt nodig om veilig te slapen. De reis moest bijna gecanceld worden.

CloudCuddle
Gelukkig kon Luuk’s moeder zich de CloudCuddle tentbed herinneren. Die had ze op een beurs gezien. Ze besloot er één te huren om Luuk’s droomreis toch te kunnen waarmaken.

Helaas werd Luuk een dag voor vertrek ziek. “Hij is maar één ochtend in het park geweest” vertelt zijn moeder Edith: “We hebben de CloudCuddle meer dan ons lief was gebruikt. Maar wat een geweldige oplossing was dit voor ons. Luuk voelde er zich op zijn gemak en wij gaan dit tentbed zeker aanschaffen.”

Make-A-Wish
Omdat we bewondering hebben voor hun werk, brengen we Make-A-Wish graag onder de aandacht. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Foto
Wat jammer dat Luuk vlak voor de reis ziek werd. Hij heeft helaas vaker dan gepland in zijn CloudCuddle gelegen.