CloudCuddle

Maakt van ieder bed een veilig bed

Gun ieder gezin de vrijheid
om van huis te gaan

CloudCuddle verandert ieder standaard bed in een veilig bed

Vakantie - logeren - weekendje weg

Het is vakantietijd. Vanwege Corona blijven de meesten wat dichter bij huis. Maar als het even kan trekken we er toch graag op uit. Voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind is dat niet zo makkelijk. Hun kind slaapt thuis in een bedbox en die is niet mobiel.
Gelukkig is er nu de CloudCuddle: dé veilige mobiele bedtent die op ieder standaard bed past.

Standaard bed wordt veilig bed

Met de CloudCuddle bedtent hebben ze één zorg minder: een veilige slaapplaats voor hun kind. Deze oersterke opblaasbare bedtent verandert ieder standaard 1-persoonsbed in een veilige slaapplaats.

Prikkeldemping

CloudCuddle dempt prikkels van buitenaf. Kinderen worden daardoor vaak extra rustig, slapen sneller in en slapen vaker hele nachten door. De vele ervaringsverhalen op deze site spreken boekdelen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Loes die 22 jaar elke nacht wakker werd. Sinds ze in een CloudCuddle slaapt, wordt ze bijna nooit meer tussendoor wakker. 

Eenvoudig in gebruik

Het was nog nooit zo makkelijk om een veilig bed te creëren voor kinderen met een beperking. Je vouwt de CloudCuddle als een hoeslaken om een matras, maakt hem vast en pompt hem op. Het is echt maar vijf minuten werk.

Past in weekendtas

De CloudCuddle is lichtgewicht en past in een weekendtas. Hij neemt dus weinig ruimte in. Wij weten dat gezinnen altijd veel bagage moeten meenemen. Maar in de kofferbak is altijd nog een plekje vrij voor de CloudCuddle tas.

Vrijblijvend proefweekend

Kent u een gezin dat baat zou kunnen hebben bij een CloudCuddle? Wijs hen dan eens op de mogelijkheid om CloudCuddle thuis te testen. Ze kunnen geheel vrijblijvend een proefweekend aanvragen. 

Deel dit bericht met uw netwerk!