Bedtent CloudCuddle: hulpmiddel voor kinderen met een beperking

opblaasbaar – super robuust – comfortabel

Bedtent voor kinderen met een beperking​

De draagbare bedtent van CloudCuddle is een uitkomst voor gezinnen met een gehandicapt kind. De bedtent is compact en licht van gewicht. Opgevouwen past de CloudCuddle in een weekendtas. Super handig voor een weekendje weg, een nachtje uit logeren, of op vakantie. Een plekje voor de CloudCuddle tas is meestal nog wel te vinden. Je neemt deze lichtgewicht bedtent zo mee in de kofferbak van je auto. De lichtgewicht bedtent is zó gemaakt dat kinderen met een beperking overal veilig kunnen slapen. Je zet de CloudCuddle makkelijk op en je hebt geen speciaal bed nodig. Ieder eenpersoonsbed verandert in vijf minuten in een veilig bed. Het is wel van belang dat de CloudCuddle vrij op een bedframe staat, en niet wordt ingeklemd tussen bedhekken, of aan de bovenkant wordt begrensd. Er moet ruimte zijn voor de volledige buitenmaat van 210 (l) x 110 (b) x 105 (h) cm.

Super stevig frame van de bedtent vangt klappen op

Het frame van de CloudCuddle is heel stevig en vangt moeiteloos alle klappen op. Kinderen die de neiging hebben tegen hun bed te bonken worden vaak rustig van een CloudCuddle. Er komt immers weinig geluid terug in vergelijking met een bedbox of bedhek. Minder herrie betekent minder prikkels en daar worden de meeste kinderen rustiger van. Meer stilte in huis bevordert bovendien de nachtrust van alle gezinsleden. Een van onze klanten stuurde een video om dat te illustreren.

De bedtent is een comfortabele slaapplek

Kinderen liggen veilig in deze bedtent. Ze voelen zich geborgen in een CloudCuddle. Het ontwerp is vriendelijk en de omsloten ruimte geeft een extra veilig gevoel. Dit wordt nog versterkt door het gebruik van de zachte en comfortabele stoffen. Ouders kunnen zelf met een gerust hart gaan slapen in de zekerheid dat hun kind niet uit bed kan kruipen of eruit vallen en dat hij of zij zich niet kan bezeren.

Transparante stof zorgt voor open communicatie door bedtent heen

De transparante stof van de CloudCuddle bedtent zorgt voor een open communicatie. Kinderen voelen zich daardoor extra op hun gemak. Ouders kunnen tevens makkelijk een oogje in het zeil houden als ze bijvoorbeeld een camera gebruiken.

Bedtent ook geschikt in ziekenhuis

Wist u dat ouders de CloudCuddle ook gebruiken als ze een extra overnachting willen boeken in het logeerhuis en alle bedboxen bezet zijn? Of dat de bedtent gebruikt wordt bij ziekenhuisopnames? CloudCuddle past op een ziekenhuisbed, waardoor kinderen makkelijker verzorgd kunnen worden. Ouders en verzorgers hoeven bijvoorbeeld niet non stop naast het bed te zitten om te voorkomen dat een kind uit bed valt, of kinderen noodgedwongen op een matrasje op de grond te leggen.

Een 1-persoonsbed met matras is alles wat u op locatie nodig heeft. Met een CloudCuddle maakt u daarmee in een handomdraai een veilige slaapplaats voor uw zoon of dochter. Ontdek de mogelijkheden en lees de ervaringen van ouders

Even terugtrekken overdag

Ook overdag trekken kinderen zich graag even terug in hun CloudCuddle. Misschien willen ze even alleen zijn, of liggend in hun veilige coconnetje even naar een verhaaltje luisteren. Wees wel voorzichtig dat je kind het gaas niet kan beschadigen of dat jezelf met schoenen op het gaas gaat staan.

Roze Cloudcuddle helaas niet leverbaar

Blauw is voor jongens en roze voor meisjes…? Dat geldt natuurlijk lang niet voor iedereen. De limited edition roze CloudCuddles is helaas uitverkocht en niet meer leverbaar. We laten het weten als we hem weer aan het assortiment toevoegen.