Hoe gebruik je de bedtent van CloudCuddle?

​Gebruik: opbouwen en afbouwen bedtent

De bedtent CloudCuddle is echt heel eenvoudig in gebruik. Eerst bevestig je de bedtent aan het matras en het bed. Daarna pomp je de tent op. In slechts vijf minuten creëer je overal een veilig bed. Ook het afbouwen en opruimen is een fluitje van een cent. Je laat de lucht eruit lopen, haalt de hoes van het matras, rolt alles in elkaar en stopt de CloudCuddle in de tas. Na vijf minuten is alles opgeruimd. Bekijk onderstaande video’s voor extra uitleg over het opbouwen en opruimen van de CloudCuddle.

De CloudCuddle moet volledig vrij op een bed staan en mag NIET ingeklemd worden tussen bedhekken of aan de bovenkant begrensd worden. Er moet ruimte zijn voor zijn volledige buitenmaat 200 (l) x 110 (b) x 105 (h) cm.

CloudCuddle bedtent opbouwen

CloudCuddle bedtent afbouwen

CloudCuddle bedtent wassen

Handleiding voor gebruik bedtent van CloudCuddle

De CloudCuddle handleiding is online in vier talen beschikbaar: NederlandsDuitsEngels en Frans. De gedrukte versies zijn in beperkte oplage beschikbaar om zo min mogelijk papier te verspillen. In deze overzichtelijke handleiding lees je stap voor stap hoe je de CloudCuddle opzet en weer afbouwt en waar je op moet letten.

Vakantie of logeren met een gehandicapt kind

Niet op vakantie of uit logeren omdat uw kind in een bedbox slaapt? CloudCuddle biedt een vergelijkbare bescherming. Je bent minder afhankelijk van voorzieningen op uw vakantieadres. Je kunt overal heen waar een 1-persoonsbed staat met een matras waarvan de maatvoering aansluit op de CloudCuddle (matras 90 x 200 x 16).

Gehandicapt kind in ziekenhuis of instelling

CloudCuddle past op veel hoog-laag bedden en ook op een ziekenhuisbed. Dat maakt de verzorging in het ziekenhuis zoveel prettiger. Kinderen zijn volledig veilig en kunnen  comfortabel verzorgd worden. Met je kind op een matrasje op de grond slapen of 24/7 naast het bed zitten om er zeker van te zijn dat er niets gebeurt? Dat is niet nodig met een CloudCuddle.