Hoe gebruik je de bedtent van CloudCuddle?

​Gebruik: opbouwen en afbouwen bedtent

De bedtent CloudCuddle is echt heel eenvoudig in gebruik. Eerst bevestig je de bedtent aan het matras en het bed. Daarna pomp je de tent op. In slechts vijf minuten creëer je overal een veilig bed. Ook het afbouwen en opruimen is een fluitje van een cent. Je laat de lucht eruit lopen, haalt de hoes van het matras, rolt alles in elkaar en stopt de CloudCuddle in de tas. Na vijf minuten is alles opgeruimd. Bekijk onderstaande video’s voor extra uitleg over het opbouwen en opruimen van de CloudCuddle.

De CloudCuddle moet volledig vrij op een bed staan en mag NIET ingeklemd worden tussen bedhekken of aan de bovenkant begrensd worden. Er moet ruimte zijn voor zijn volledige buitenmaat 200 (l) x 110 (b) x 105 (h) cm.

CloudCuddle bedtent opbouwen

CloudCuddle bedtent afbouwen

CloudCuddle bedtent wassen

Handleiding voor gebruik bedtent van CloudCuddle

De CloudCuddle handleiding is online in vier talen beschikbaar: NederlandsDuitsEngels en Frans. De gedrukte versies zijn in beperkte oplage beschikbaar om zo min mogelijk papier te verspillen. In deze overzichtelijke handleiding lees je stap voor stap hoe je de CloudCuddle opzet en weer afbouwt en waar je op moet letten.

Slangetjes vervangen

De slangetjes van het frame (die de buizen met elkaar verbinden) gaan gemiddeld 7 – 10 jaar mee. Afhankelijk van de intensiteit waarmee de CloudCuddle wordt gebruikt, kunnen ze eerder aan vervanging toe zijn. Ze vertonen dan onderstaande zichtbare/hoorbare gebreken:

  • scheurtjes aan het oppervlak, met name bij de tie-wrap; het oppervlak voelt daar ruw aan.
  • bruinige verkleuring, met name rond de tie-wrap of bij de clips
  • kleverige binnenkant, voelbaar/hoorbaan wanneer u een buisje inknijpt. Het slangetje veert met een korte vertraging terug.

Reparatieset

Zijn de slangetjes aan vervanging toe? Gebruik daarvoor uitsluitend het reparatiesetje dat wij aanbieden (kosten € 25,- (inclusief verzendkosten).
U kunt de slangetjes zelf vervangen of ons vragen om dit voor u te doen.