Oprichter CloudCuddle Lotte Leufkens

Bedtent als oplossing voor logeren gehandicapt kind

Lotte Leufkens: “Mijn CloudCuddle avontuur begon tijdens mijn studie werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Dat kwam zo: de vader van een gehandicapte zoon vertelde ons over de uitdagingen die hij en de rest van zijn gezin dagelijks moeten overwinnen.”

Ze vervolgt: “Eén van deze uitdagingen is het buitenshuis slapen. Kinderen met een beperking slapen thuis vaak in een bedbox. Maar die kan niet mee op vakantie. Laat staan als je met je kind uit logeren gaat. Daardoor zijn gezinnen heel erg aan huis gebonden.”

“De vader daagde ons uit iets te bedenken op de vraag: hoe kan ik mijn kind met een handicap toch bij anderen laten logeren? Die vraag heeft mij geïnspireerd tot het ontwerpen van een werkbare en flexibele oplossing: de CloudCuddle. Hiermee kunnen we alle gezinnen helpen die dit probleem ervaren. En dat vind ik een voorrecht!”

“Na jaren van ontwikkelen en maanden van uitgebreid testen, hebben we CloudCuddle in juni 2017 op de markt gebracht. Vanaf dat moment konden de eerste gezinnen die een CloudCuddle hadden besteld genieten van een meer ontspannen vakantie.”

Inmiddels werken vier enthousiaste collega’s mee om CloudCuddle verder uit te bouwen.

(foto: Fred Leeflang)

[T] +31 (0)6 27 07 34 34

[E] lotte@cloudcuddle.com

Oda van Hijfte

Een jonge onderneming als CloudCuddle op weg helpen in marketing en communicatie. Als ervaren marcom-professional zeg ik:  “gewoon ontzettend leuk om te doen!”. 

[T] +31 (0)6 519 30 633

[E] oda@cloudcuddle.com

Floris Alberda van Ekenstein

De logistiek omtrent het magazijn, verzendingen en proefweekenden valt onder zijn hoede. Vragen over uw verzending? Floris helpt u verder.

[E] floris@cloudcuddle.com

Lennart Aben

[E] lennart@cloudcuddle.com