Winnaar TedXAmsterdamWomen StartUp Award

Winnaar TedXAmsterdam Women Event

Amsterdam – 2 november 2017

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen was vandaag het toneel van het jaarlijkse TedXAmsterdam Women event. Drie startup-finalisten mochten daar hun missie pitchen voor een uitverkochte zaal. Ze waren gekozen uit 25 startende vrouwelijke entrepeneurs die zich aanvankelijk hadden aangemeld. Een deskundige jury wees CloudCuddle aan als winnaar. Wij mogen ons de trotse eigenaar noemen van de TedXAmsterdanWomen StartUp Award 2017.

Winnen van deze award is een extra boost om ons in te blijven inzetten voor de problemen waar zorggezinnen dagelijks mee kampen. Eén ervan is het buitenshuis slapen. Daarvoor hebben we CloudCuddle bedacht: een opblaasbare lichtgewicht bedtent waarmee je overal in een handomdraai een veilige slaapplaats creëert voor kinderen met een beperking.

Prijs

Met deze award winnen we een businesstrip naar Hong Kong en uitgebreide coaching door gerenommeerde bedrijven waaronder ABN AMRO, Deloitte en Clifford Chance.  Hiermee kunnen we belangrijke vervolgstappen zetten. In eerste instantie voor de doorontwikkeling van de huidige CloudCuddle. Daarnaast gaan we ons komend jaar richten op een CloudCuddle voor senioren.