De CloudCuddle Junior: van vakantiegenootje tot dagelijkse ondersteuning

Sinds zijn introductie in 2017 heeft de CloudCuddle Junior vele gezinnen geholpen om langer van huis te kunnen gaan. De opblaasbare bedtent, speciaal ontworpen voor kinderen met een beperking, biedt een veilige en comfortabele slaapomgeving. Ook buitenshuis. De CloudCuddle Junior maakt namelijk van elk eenpersoonsbed een veilig bed.

Een veilige slaapoplossing buitenshuis

De CloudCuddle Junior is oorspronkelijk ontwikkeld om gezinnen met een kind met een beperking te ondersteunen buiten de vertrouwde omgeving van thuis. Het product was een uitkomst voor ouders die hun kinderen een vertrouwde en veilige slaapplek wilden bieden, ongeacht waar ze waren. Denk aan vakanties, logeerpartijtjes bij opa en oma of weekendjes weg.

Van vakantiegenootje tot dagelijkse ondersteuning
De CloudCuddle Junior: nu ook een dagelijkse ondersteuning

Vraag voor een permanente veilige slaapomgeving

Door de jaren heen hebben we veel enthousiaste reacties en waardevolle feedback ontvangen. Een terugkerend thema was de wens voor een product dat niet alleen voor korte periodes, maar ook voor dagelijks gebruik geschikt is. Ouders vroegen zich af of de CloudCuddle Junior ook permanent ingezet zou kunnen worden, gezien het comfort en de veiligheid die het product biedt.

We hebben deze feedback ter harte genomen en zijn aan de slag gegaan om te kijken of de CloudCuddle Junior ook voor langdurig gebruik ingezet kon worden. We hebben de CloudCuddle Junior uitgebreid getest om te verzekeren dat hij voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. En dat is gelukt!

De CloudCuddle kan tegen een stootje

Kinderen die de neiging hebben tegen hun bed(box) te bonken worden vaak rustig van een CloudCuddle, omdat deze geluiddempend werkt. Er komt immers weinig geluid terug in vergelijking met een bedbox of bedhek. Minder herrie betekent minder prikkels wat tot meer rust leidt. Deze rust bevordert bovendien ook de nachtrust van álle gezinsleden. Ontdek hier dat de CloudCuddle tegen een stootje kan.

CloudCuddle Junior
De CloudCuddle Junior kan tegen een stootje

Proefweekend

Wil je weten of de CloudCuddle ook geschikt is voor jouw kind? Vraag dan een proefweekend aan en ervaar de mogelijkheden die de CloudCuddle Junior kan bieden.

Proefweekend – CloudCuddle