CloudCuddle bedtent in vliegtuig naar Curaçao

 width=

De bedtent van CloudCuddle gaat gewoon mee in het vliegtuig

Na twee jaar op de wachtlijst staan, was het zover. Sem mocht naar Curaçao voor dolfijnen-therapie. Speciaal voor deze vakantie had zijn moeder Sonja een CloudCuddle bedtent gehuurd. Die kan mee in het vliegtuig. Als die er niet was geweest, hadden ze de reis moeten afblazen.

Verre reis met het vliegtuig mogelijk met bedtent

“We hebben lange tijd een groot en zwaar opklapbed meegenomen. Dat was altijd een hele onderneming en een hoop gesjouw”, vertelt Sonja. “Twee jaar geleden bedacht Sem hoe hij daar uit kan klimmen. Hoe verder? Uiteraard zijn we blij met de vakantieparken van Ronald Mc Donald, maar je wil ook weleens wat anders. Bijvoorbeeld een verre reis met een vliegtuig.”

CloudCuddle geeft rust

“Onze Sem is snel overprikkeld. Een gevolg van een zeldzame hersenafwijking, die gepaard gaat met een ontwikkelingsachterstand en problemen met de prikkelverwerking. CloudCuddle geeft hem rust. Waarschijnlijk voelt het als een veilige cocon. Sem doet bijna altijd moeilijk als we hem naar bed brengen, behalve als hij in een CloudCuddle mag slapen.”

Perfecte oplossing

“Twee jaar geleden zagen we de CloudCuddle bedtent op de Supportbeurs. We stonden toen al op de wachtlijst voor Curaçao en dachten meteen: als dit werkt, is het straks echt de perfecte oplossing. Wij hebben ons daarom meteen aangemeld voor de testperiode. Uiteraard was dat spannend: gaat Sem de ritsjes kapotmaken, de bedtent omver schoppen, toch een manier vinden om eruit te ontsnappen? Niets van dat alles. Sem heeft heerlijk en rustig geslapen.”

Kopen of huren?

“Sem is inmiddels 15. Dat is de enige reden dat we twijfelen om er zelf één aan te schaffen. Hoe vaak gaat hij nog met ons op vakantie? Logeren bij opa en oma wordt te zwaar voor ze. Het was fijn dat we een CloudCuddle konden huren. Als Sem 10 jaar jonger was geweest, hadden we sowieso een CloudCuddle gekocht. En zelfs nu denk ik: het is het gewoon waard. Een reis van drie weken naar Curaçao met het vliegtuig was niet goedkoop, dus we gaan ervoor sparen, want een eigen CloudCuddle geeft wel heel veel extra vrijheid.”

Foto

Sem is al 15 en groot voor zijn leeftijd (1.70 meter), maar de CloudCuddle was beslist niet te klein. Het heeft hem juist rust gegeven.