Reizen met een gehandicapt kind: op naar Disneyland

 width=

Reizen met een gehandicapt kind

De grootste wens van Luuk Gunneman uit Nootdorp was: “Een bezoek aan Disneyland Parijs.” Maar Disneyland heeft geen bedbox in de hotelkamer. Dat maakt reizen met een gehandicapt kind lastig. Dus besloten zijn ouders een CloudCuddle mee te nemen.

Luuk’s droomwens, een reis naar Disneyland Parijs werd onlangs mogelijk gemaakt door Stichting Make-A-Wish Nederland. Jaarlijks bezorgen zij in Nederland 500 kinderen een onvergetelijke herinnering. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Op het laatst leek er echter een kink in de kabel te komen omdat Euro Disney geen bedbox heeft. Die heeft Luuk echt nodig om veilig te slapen. De reis moest bijna gecanceld worden.

Luuk kan wel reizen met een bedtent

Gelukkig kon Luuks moeder zich het tentbed van CloudCuddle herinneren. Die had ze op een beurs gezien. Ze besloot er één te huren om Luuks droomreis toch te kunnen waarmaken.

Helaas werd Luuk een dag voor vertrek ziek. “Hij is maar één ochtend in het park geweest”, vertelt zijn moeder Edith: “We hebben de CloudCuddle meer dan ons lief was gebruikt. Maar wat een geweldige oplossing was dit voor ons. Luuk voelde er zich op zijn gemak en wij gaan dit tentbed zeker aanschaffen.”

Bewondering voor Make-A-Wish

Omdat we bewondering hebben voor hun werk, brengen we Make-A-Wish graag onder de aandacht. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Wil je ook de mogelijkheid onderzoeken om te reizen met een kind met een beperking? Je kunt een CloudCuddle huren of een proefweekend aanvragen en op basis daarvan besluiten of de bedtent ook iets is voor jouw gezin.