Verhuizen met een bedbox?

Verhuizen bedbox

Verhuizen met een bedbox: zoveel makkelijker met een CloudCuddle

Verhuizen als je kind in een bedbox slaapt, levert extra uitdagingen op voor de ouders van een kind met een beperking.

Mariëlle Groeneweg moest snel iets bedenken toen de bedbox van haar zoon Tommie al vier dagen vóór de daadwerkelijke verhuizing werd verplaatst. Wat te doen?

Niet voor één gat te vangen kreeg ze een idee. Misschien kon de CloudCuddle uitkomst bieden. “Had ik daar maar eerder aan gedacht” vertelt ze. “Mijn hele huis stond vol met verhuisdozen. Waar zat de CloudCuddle in? Gelukkig ben ik redelijk georganiseerd en was hij snel gevonden.”

Bedbox tijdens verhuizing vervangen door CloudCuddle

“Zonder CloudCuddle was mijn enige optie om alvast met Tommie in het nieuwe, maar verder nog lege huis te slapen. Geen gezellig alternatief en eigenlijk reuze onhandig. Ook al lag ons nieuwe adres slechts een paar honderd meter verderop, middenin de hectiek van een verhuizing geeft zoiets extra gedoe. Gelukkig hoefde ik die keus niet te maken.”

Broer en zus gezellig naast elkaar

“Tommie is een vrolijk kind en vond het helemaal prima om thuis een paar dagen in de CloudCuddle te slapen. Zijn eigen vertrouwde tentje. Heel fijn want hij kan soms koppig zijn en links af willen als rechtsaf beter is. Zijn oudste zus mocht als bonus naast hem slapen om een oogje in het zeil te houden. Zo waren we allemaal optimaal uitgerust om deze klus te klaren.

We zijn inmiddels helemaal gesetteld in ons nieuwe huis. Superblij mee. De CloudCuddle is weer goed opgeborgen maar gaat absoluut mee bij ieder volgend uitstapje. De rust die een CloudCuddle geeft is voor ons onbetaalbaar!”

Ook interesse in de bedtent van CloudCuddle als hulpmiddel tijdens het verhuizen? Vraag een proefweekend aan.