VeineDAGEN
Jun
28
to Jun 29

VeineDAGEN

CloudCuddle is vrijdag 28 en zaterdag 29 juni te vinden in de Evenementenhal Gorinchem tijdens de VeineDAGEN. Je vindt ons op stand 140.

Deze beurs wordt georganiseerd door en voor ouders en is gericht op hulpmiddelen voor kinderen en jong-volwassenen met een beperking. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen! Kijk voor meer informatie www.veinedagen.nl

Activiteiten
Horeca
Op het horeca-plein kun je een drankje bestellen en tegen schappelijk prijzen lunchen. 

Lezingen en workshops
Naast een bezoek aan de beurshal kun je gratis lezingen en workshops bijwonen. Je hoeft je daarvoor niet aan te melden. Hier vind je een overzicht alle workshops.

Ontspanning
Kinderen zijn van harte welkom. Er is een circuit, een sportveld, theateroptredens en nog meer. Kinderen kunnen bij de fotograaf terecht voor een shoot. Op de speciale ‘parking’ voor hulpmiddelen kunnen diverse producten worden geprobeerd.

Beursinformatie
De hal is geopend: 
Op vrijdag 28 juni van 10.00 tot 17.00 uur
Op zaterdag 29 juni van 10.00 tot 16.00 uur

De toegang is GRATIS en om wachttijden bij de ingang te voorkomen kan het handig zijn om je vooraf te registreren. Dat kan via deze link . Parkeren kost € 2,-/dag.

Wie weet zien we elkaar op de VeineDAGEN!

View Event →
Voorzieningenbeurs Heliomare
May
20
2:30 PM14:30

Voorzieningenbeurs Heliomare

Het uitzoeken van een goede rolstoel, aangepast vervoersmiddel of communicatiemiddel is niet eenvoudig. Er is veel op de markt, maar het blijft soms een zoektocht. Daarom organiseert Heliomare Revalidatie afdeling kind/jeugd een voorzieningenbeurs op maandag 20 mei bij Heliomare in Heemskerk.

CloudCuddle staat deze middag met ongeveer 30 leveranciers voor u klaar. U kunt kennis maken met allerlei voorzieningen op het gebied van kinderrevalidatie. Van beweeghulpmiddelen, aanpassingen in de ADL en communicatie tot aanpassingen in auto’s en speelgoed. U kunt overal kijken en heeft volop gelegenheid vragen te stellen aan leveranciers. Het is een kleine maar zeer veelzijdige beurs.

Programma
Datum: maandag 20 mei
Tijd: 14.30 - 18.00
Locatie: Plaza van Heliomare
de Velst 1, Heemskerk 

Of u nu ouder bent, (para)medicus, student, leerling of geïnteresseerde, u bent welkom en kunt gewoon binnenlopen. Gratis toegang.

View Event →
CloudCuddle op REVA 2019
Apr
25
to Apr 27

CloudCuddle op REVA 2019

banner REVA 2019.jpg

Van 25-27 april is CloudCuddle te vinden op de REVA in Gent. REVA is dè beurs voor mensen met een beperking in België. U vindt ons op stand A1.20. Daar kunt u de CloudCuddle van dichtbij bekijken en zelf testen als u dat wilt. Wilt u weten of hij stevig genoeg is voor uw kind? Is hij echt zo makkelijk op te zetten? U mag ons alles vragen, wij helpen u graag.

View Event →
CloudCuddle bij Aveleijn
Apr
16
3:00 PM15:00

CloudCuddle bij Aveleijn

Dinsdag 16 april organiseert Aveleijn een informatiedag voor haar medewerkers. Een belangrijk onderdeel van het programma gaat over innovaties in de zorg. CloudCuddle is een van de innovaties die daarbij aan bod komt.

Uitnodiging voor ouders / verzorgers
Aveleijn stelt ouders en verzorgers in de regio ook graag in de gelegenheid om kennis te maken met de CloudCuddle. Zij zijn vooraf van harte welkom om langs te komen.

Inloop
Datum: 16 april
Tijd: 15:00 - 16:00 uur 
Locatie:  Kinderdagcentrum Klim Op, Wesselerweg 5, Enschede 

View Event →
World Standards Day
Oct
12
12:30 PM12:30

World Standards Day

Het NEN (Nederlands Normalisatie Netwerk), heeft CloudCuddle senior genomineerd voor de NENnovation Award 2018 voor studenten. Uit alle inzendingen zijn twee projecten geselecteerd. De uitreiking is 12 oktober tijdens de viering van World Standards Day in de Fokker Terminal in Den Haag. 

View Event →
Kangoeroebeurs
Mar
16
to Mar 17

Kangoeroebeurs

16 en 17 maart staat CloudCuddle op de Kangoeroebeurs in Gent
Je vindt ons op standnummer 45.

De Kangoeroe beurs is een unieke zorgbeurs in Vlaanderen die zich specifiek richt op kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Het aanbod van de beurs is verdeeld in vier thema’s. Kijk voor meer informatie op www.kangoeroebeurs.be 

View Event →