Back to All Events

Voorzieningenbeurs Heliomare

Heliomare.jpg

Het uitzoeken van een goede rolstoel, aangepast vervoersmiddel of communicatiemiddel is niet eenvoudig. Er is veel op de markt, maar het blijft soms een zoektocht. Daarom organiseert Heliomare Revalidatie afdeling kind/jeugd een voorzieningenbeurs op maandag 20 mei bij Heliomare in Heemskerk.

CloudCuddle staat samen met ongeveer 30 andere leveranciers deze middag voor u klaar. U bent van harte welkom tussen 14.30 en 18.00 uur in de Plaza van Heliomare Heemskerk de Velst 1. 
Of u nu ouder bent, (para)medicus, student, leerling of geinteresseerde, u bent welkom en kunt gewoon binnenlopen. Gratis toegang.

U kunt kennismaken met allerlei voorzieningen op het gebied van kinderrevalidatie. Denk aan beweeghulpmiddelen, aanpassingen in de ADL en communicatie: zoals rolstoelen, statafels, communicatie hulpmiddelen, aangepaste auto’s, fietsen en andere vervoersmiddelen, spalken, speelgoed. U kunt overal kijken en er is volop gelegenheid om leveranciers vragen te stellen over de nieuwste hulpmiddelen. Het is een kleine maar zeer veelzijdige beurs.

Earlier Event: April 25
REVA 2019