CloudCuddle junior: Veilig en draagbaar bed voor kinderen met een handicap


Bij CloudCuddle begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilige en comfortabele slaapomgeving te creëren voor alle kinderen met een handicap. Daarom hebben we een innovatief bed ontwikkeld dat het leven van veel families eenvoudiger maakt.
Thuis, op vakantie of een weekendje weg? Met de CloudCuddle jr. creëer je overal een veilige slaapplek.

Waarom is de CloudCuddle zo geschikt voor kinderen met een handicap?

Makkelijk mee te nemen

De CloudCuddle jr. voorkomt dat iemand uit bed kan vallen en creëert een prikkelarme omgeving. Dankzij het compacte ontwerp en de bijgeleverde draagtas neem je de bed tent overal gemakkelijk mee naartoe. Eenmaal aangekomen past de CloudCuddle jr. op een standaard eenpersoons bed of matras en creëer je eenvoudig een veilige slaapomgeving. Let op: er moet ruimte zijn voor de volledige buitenmaat van 210 (l) x 110 (b) x 105 (h) cm.

Snel op te zetten en flexibel inzetbaar

De bedtent is binnen enkele minuten op te zetten en ook weer af te breken. De CloudCuddle jr. is ontworpen voor gebruiksgemak en mobiliteit. Met de bijgeleverde pomp is de bedtent binnen enkele minuten opgepompt. De CloudCuddle jr. is eenvoudig op te bergen. Laat de lucht eruit en berg hem op in de draagtas; zo neemt hij amper ruimte in beslag.

Het is dus de perfecte oplossing voor mensen met diverse beperkingen die een veilige slaapomgeving willen creëren. Meer weten? Bekijk de details op de pagina CloudCuddle: hulpmiddel voor kind met beperking.

Ervaringen van ouders en kinderen

Loes slaapt weer rustig met haar nieuwe bed voor kinderen met een handicap

Loes had lange tijd moeite met slapen, wat zorgde voor onrustige nachten voor het hele gezin. Sinds ze de CloudCuddle jr. gebruikt, slaapt ze rustig door en voelt ze zich veilig in haar eigen bed. Haar moeder deelt hoe deze oplossing hun leven heeft verbeterd.
Lees meer over Loes’ verhaal hier.

Luuks droomreis dankzij het juiste bed voor kinderen met een handicap

Luuk wilde graag naar Disneyland Parijs, maar zijn ouders maakten zich zorgen over een veilige slaapplaats. Met de opblaasbare CloudCuddle jr. konden ze zonder zorgen op reis. De bedtent bood Luuk een vertrouwde slaapomgeving, waardoor het hele gezin van de vakantie kon genieten.
Beleef hun avontuur hier.

Kamperen met Siem werd mogelijk

Kamperen was een uitdaging voor Siem vanwege zijn behoefte aan een veilige slaapomgeving. Met de CloudCuddle jr. konden zijn ouders weer op kampeervakantie. De bedtent was eenvoudig op te zetten en mee te nemen, waardoor Siem rustig en veilig kon slapen.
Lees meer over hun kampeeravontuur hier.

Nog niet overtuigd? Probeer de CloudCuddle zelf tijdens een proefweekend

De CloudCuddle is meer dan alleen een bed voor kinderen met een handicap; het biedt vrijheid, veiligheid en gemoedsrust. Of je nu thuis bent of onderweg, met de CloudCuddle slaapt je kind veilig en comfortabel. Wil je zelf ervaren wat de CloudCuddle voor jouw gezin kan betekenen? Je kunt onze bedtent huren of een proefweekend aanvragen.