Eindelijk veilig logeren bij opa en oma

 width=

Veilig logeren bij opa en oma? Het kan met een stevige bedtent

Oma’s en opa`s worden vaak heel blij als hun kleinkinderen komen logeren. Maar veilig logeren bij opa en oma vergt wat aanpassingen als je kleinkind een ontwikkelingsachterstand heeft. Moeder Marinka laat in de onderstaand video zien dat het met een CloudCuddle bedtent wèl kan. En oma Jeanne is heel blij dat Davey nu eindelijk ook kan komen logeren.

Gewoon matras wordt veilig bed bij oma

In de video zie je hoe de moeder van Davey samen met oma van een gewoon matras een veilig bed maakt met een bedtent van CloudCuddle. “Voor mij als oma ook heel leuk”, vertelt Jeanne de Ruiter, de oma van Davey. “Iedere keer als zijn broertje komt slapen, dan denk ik: oh, waarom kan Davey nou niet? En nu kan het.”

De bedtent staat zo bij opa en oma

De moeder van Davey, Marinka Koornneef: “De bedtent staat zo. Een heel stuk makkelijker dan hoe ik eerst ergens heen ging om hem te laten slapen. Dit geeft heel veel lucht.” Verderop in de video vertelt ze: “Hij maakt hele ontspannen, rustige geluidjes. Dat heeft hij, als hij hier niet in zit, niet. Er zit altijd spanning, stress, op zijn lichaam. En nu… nou ja, zo rustig, en zo ontspannen. Zelfs al slaapt hij er niet in, dan kan hij overdag even zijn eigen rustruimte hebben om te spelen. Nou, ideaal.”

Ook een bedtent huren of een weekend uitproberen?