Zomaar naar een feestje met CloudCuddle

 width=

Velen herkennen het waarschijnlijk wel. Je krijgt een uitnodiging voor een feestje. Leuk! Je zou er graag heengaan. Maar tegelijkertijd dreunt het lijstje met alles wat je voor je kind moet regelen ook door je hoofd. En met een zucht leg je de uitnodiging maar terzijde. Of toch niet? Nu ze een CloudCuddle had, voelde het onlangs toch iets anders voor Karen van Meeteren uit Amsterdam. In deze blog vertelt ze hoe CloudCuddle deze keer net het verschil maakte.

Weg van huis, altijd stress

“Mijn dochter Lin is 6 jaar en heeft cerebrale parese. Door de wisselende spierspanning en onwillekeurige bewegingen die daarmee gepaard gaan, zit ze in een rolstoel en heeft ze bij alles hulp nodig. Dus als we samen op pad gaan, moet ik overal op bedacht zijn. Zijn er drempels, is de kamer groot genoeg voor een rolstoel? Hoe is het eten geregeld? Kan ik een veilige slaapplaats voor Lin creëren? Je moet altijd van alles regelen en dat geeft stress. Dan is het fijn als je weet dat er ook dingen zijn waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Zoals een veilige slaapplaats.

Noodgreep: matras op de grond

Lin kan makkelijk uit bed vallen, dus heeft ze thuis een goed beveiligd bed. Buitenshuis heb je dat meestal niet voorhanden. Uit angst dat ze valt, is een matras op de grond dan weleens een noodgreep, maar niet echt wenselijk. Want ook dan moet ik er van alles omheen bouwen om te voorkomen dat ze van de matras rolt. En mocht ze ‘s nachts zorg nodig hebben, dan is het super onhandig als ze op de grond ligt.

Veilig in haar CloudCuddle

Met een CloudCuddle heb ik die zorgen niet. Lin voelt er zich veilig in. Ze weegt ruim 18 kilo en weet dat ze met haar volle gewicht tegen de CloudCuddle kan gaan liggen. Er kan haar niets gebeuren. Dat geeft een gerust gevoel. Ze gaat rustig slapen en ik kan haar snel hulp bieden mocht het nodig zijn. Tijdens ons uitstapje werd ze helaas ziek. Dat was een tegenvaller, maar tegelijkertijd een goede test voor CloudCuddle. Ik was zo blij dat ik haar niet van de grond hoefde te tillen en dat ik haar snel kon helpen omdat de ritsen echt heel makkelijk opengingen.”

Foto

Lin wilde graag meehelpen met het opzetten van de CloudCuddle. Met hulp van een paar lieve mensen was dit te regelen. En een trotse Lin achter de pomp als resultaat.