Ervaringen moeder Yasmara met bedtent in contactblad TSC

Yasmara Olyslag is de moeder van Jochem. Ze schrijft voor het contactblad TSC van Stichting Tuberculeuze Sclerosis Nederland (STSN). Haar zoon heeft TSC, een erfelijke aandoening waarbij op verschillende plaatsen in het lichaam goedaardige tumoren ontstaan. Wat ook veel voorkomt bij mensen met TSC zijn sociale en emotionele problemen, epilepsie en/of een verstandelijke beperking en autisme. Ongeveer 1 op de 6000 mensen heeft TSC.

Jochem TSC logeren bedtentOnlangs heeft Yasmara in het contactblad TSN geschreven over haar eigen ervaringen met de mobiele bedtent van CloudCuddle. En die zijn dusdanig positief, dat ze bij ons, de medewerkers van CloudCuddle, een instant smile op onze gezichten toverden. Ook om die reden delen we haar verhaal graag met je. Onderstaande tekst is letterlijk overgenomen uit het blad.

Ervaringen met bedtent en TSC
Yasmara Olyslag schrijft in het contactblad TSN:

‘In eerdere contactbladen heb ik geschreven over de cloudcuddle. Het leek mij een heel handig bed als je met je kind buitenshuis gaat slapen. Tenminste, als je kind in een bedbox slaapt en deze veiligheid nodig heeft. Maar ik had er zelf nog geen ervaring mee en nu dus wel.

Twee jaar geleden zijn wij met Jochem naar Villa Pardoes geweest en daar hebben we een prachtige tijd gehad. Dit wilden wij graag nog een keer meemaken door met ons gezin weer naar de Efteling te gaan. Deze keer hadden wij een aangepast huisje voor acht personen geboekt in Bosrijk voor drie nachten. Een prachtig huis met voldoende ruimte en een aangepaste badkamer en een slaapkamer beneden. Zij hadden geen aangepast bed, dus heb ik de cloudcuddle gehuurd. Wat een fantastische uitvinding! Ik heb het bed via de site gehuurd.

Jochem TSC slapen bedtentKort daarna werd ik gebeld door cloudcuddle voor verdere uitleg en vragen. Ik legde uit dat Jochem erg sterk is en alles kapot wil maken. Ik vroeg of ik een verzekering moest afsluiten als hij de cloudcuddle kapot zou maken. Zij gaven aan dat dat niet nodig is en dat de cloudcuddle hufterproof is. En mocht Jochem het toch kapot krijgen, dan hebben zij weer wat om te verbeteren. Dat gaf mij zoveel vertrouwen dat ik helemaal gerust was gesteld.

Aangezien wij al een auto vol hadden met de kinderen, rolstoel en onze bagage, had ik gevraagd of het pakket ook gestuurd kon worden naar een ander adres. Ik had Villa Pardoes gebeld, dat is vlakbij Bosrijk, en ik kon het pakket daar laten afgeven en zelf de volgende dag ophalen als wij bij de Efteling waren aangekomen. Ik kreeg netjes een link om het pakket te volgen en duidelijke instructies hoe we straks het bed in elkaar moesten zetten. Dit gaf alle rust om met Jochem naar Bosrijk te rijden, want ik wist dat het geregeld was.

De cloudcuddle is inderdaad heel makkelijk om te bevestigen aan een matras op een bed. Vervolgens moet het worden opgepompt en dan is het al klaar. Een veilig tentbed voor Jochem. Jochem vond het allemaal prima en ging die avond rustig in het bed liggen. Hij heeft niet eens geprobeerd iets kapot te maken, echt heel bijzonder. Maar de Efteling is
natuurlijk ook betoverend. Wij hebben weer een fantastische tijd gehad in de Efteling en rustige nachten. Wij hoefden niet bang te zijn dat Jochem uit zijn bed zou klimmen en een raam open zou doen. Met alle gevolgen van dien…

Jochem slapen Efteling bedtent TSCWij hebben heerlijk geslapen en Jochem ook. En na die vier fantastische dagen was het ook weer heel makkelijk om de cloudcuddle af te breken en in te pakken. We konden het pakket afleveren bij een DHL-punt vlakbij de Efteling op weg naar huis en alles was geregeld. Eenmaal thuis werd ik nog gebeld door cloudcuddle met de vraag hoe het ons was bevallen en of wij verbeteringen hadden. Wat een professionele organisatie.

De kosten voor het huren/proefslapen van een cloudcuddle zijn laag. Voor het weekend waren wij een klein bedrag kwijt aan huur, schoonmaak- en verzendkosten. Nou, dat was het ons dubbel en dwars waard. We zijn voornemens om vaker naar Bosrijk en de Efteling te gaan en de cloudcuddle gaat dan zeker weer mee. Voor meer informatie, zie www.cloudcuddle.nl.’

Tot zover het artikel in het contactblad TSC. Wij, de medewerkers van CloudCuddle, wensen Yasmara en haar gezin nog veel mooie uitjes toe!

Huur ook een bedtent van CloudCuddle of probeer deze een weekend uit.