Minder herrie van bonken kind met beperking

Minder lawaai bonken kind met beperking door bedtent

Bonken van kind met beperking minder met bedtent

Ouders noemen in hun ervaringsverhalen vaak dat hun kind vanwege zijn beperking lawaai maakt door te bonken. Zo houden deze kinderen `s nachts regelmatig het hele gezin wakker. Ze slaan of bonken tegen de bedranden of tegen de bedhekken. En dat kan aardig wat herrie maken.

Het opblaasbare frame en de zachte hoes van de CloudCuddle nemen de geluidsoverlast van het bonken weg. Beide materialen zorgen ervoor dat de klappen worden opgevangen. Ze dempen het geluid. Frank van Kempen uit Echt maakte de onderstaande korte video om te illustreren wat het effect van CloudCuddle is: “Leuk bijkomend voordeel van een CloudCuddle; het scheelt een hoop herrie vergeleken met een bedje met hekken.”

Bonken met het hoofd is het meest bekend bij kinderen met een beperking, maar ook bonken met handen komt voor. Veel kinderen gebruiken het bonken om tot rust te komen. Dergelijke bewegingen zijn op zich onschuldig, maar het bonken maakt vaak een hels kabaal en kan uren lang aanhouden. Het verstoort de slaap van het kind zelf maar ook van de andere gezinsleden. Dit kan bij ouders voor veel stress zorgen.

Probeer ook een bedtent van CloudCuddle uit en merk wat het doet om het lawaai van bonken tegen te gaan.