CloudCuddle – Slimme Zorg Estafette

 width=

 

E-healthweek wordt Slimme Zorg Estafette

De e-healthweek krijgt na vier jaar een nieuwe naam en invulling: de Slimme Zorg Estafette.
Niet één week, maar de hele maand februari staan slimme zorg en innovatie centraal. De Slimme Zorg Estafette is een initiatief van het ministerie van VWS.

CloudCuddle organiseert drie bijeenkomsten
Tijdens de Slimme Zorg Estafette organiseert CloudCuddle drie bijeenkomsten waarin zorgprofessionals en ouders nader kennis kunnen maken met onze mobiele bedtent:
Regio West (vrijdag 12 februari), Regio Noord (vrijdag 19 februari) en Regio Zuid (vrijdag 26 februari).

Programma
Iedereen is van harte welkom om langs te komen. We bieden alle dagen twee programma-onderdelen.

Ochtend: centrale presentatie in aanwezigheid van ouders.

Middag: mogelijkheid tot privé afspraak.

Aanmelden
Kom langs en laat u informeren. U kunt zich aanmelden via deze pagina:
CloudCuddle Slimme Zorgestafette


Meer informatie Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette is verdeeld in vier regio’s. Iedere week staat slimme zorg centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Zo kunnen organisaties in verschillende regio’s van elkaar leren. En kan iedereen ervaring opdoen met slimme zorg en innovatie voor gezondheidszorg en welzijn.

  • Regio oost (Gelderland, Overijssel, Flevoland): 1-5 februari 2021
  • Regio west (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht):8-12 februari 2021
  • Regio noord (Groningen, Friesland, Drenthe):15-19 februari 2021
  • Regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg): 22-26 februari 2021

Rol van VWS
Om een bijdrage te kunnen leveren aan ieders gezondheid en welzijn, moeten we blijven innoveren en de gezamenlijke opgaven in zorg en welzijn samen aanpakken. Slimme zorg behoort tot één van de manieren om dit te doen. Het kan je bijvoorbeeld ondersteunen in het op peil houden van je gezondheid of helpen om je gezondheid te verbeteren. Daarnaast levert slimme zorg een directe bijdrage aan de juiste zorg op de juiste plek. En biedt het kansen voor professionals om hun werk anders en prettiger in te richten.

Het ministerie van VWS wil met de Slimme Zorg Estafette daarom aandacht vragen voor innovatie en slimme zorg. VWS heeft het evenementenbureau Obsession gevraagd de Slimme Zorg Estafette te organiseren, in samenwerking met het ministerie en regionale partijen. Vanuit het ministerie zijn er drie programma’s en één directie betrokken; programma’s De Juiste Zorg op de Juiste PlekWerken in de zorg en Zorg van Nu en directie Innovatie en Zorgvernieuwing.

Regiopartners
In iedere regio spelen specifieke uitdagingen in de zorg. Om op de regionale uitdagingen in te kunnen spelen, werken we samen met een partner uit de regio. Samen geven we invulling aan de vier regionale bijeenkomsten. Ook spelen de regiopartners een rol bij de landelijke afsluiting op donderdag 4 maart 2021.

De Slimme Zorg Estafette wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende vier regiopartners:

Regio Oost: TZA

Regio West: Healthub Utrecht

Regio Noord: Zorginnovatie Forum

Regio Zuid: Care Innovation Centre