Kom langs tijdens de Slimme Zorg Estafette en laat u informeren

Ieder bed verandert in een veilig bed
Buitenshuis slapen is voor veel ouders van kinderen met een mentale en/of fysieke beperking een groot probleem. De bedbox waarin de kinderen thuis slapen is immers niet mobiel. Ouders kunnen nauwelijks weg van huis. Logeren bij opa en oma of even een weekendje weg om op adem te komen, is er meestal niet bij. Zelfs een ziekenhuisopname kan lastig zijn. Dit zorgt voor veel extra spanning in gezinnen, wat zijn weerslag heeft op ieders welzijn en gezondheid. CloudCuddle geeft iedereen een belangrijk stuk rust en vrijheid terug. De ervaringsverhalen op deze website spreken boekdelen. Een CloudCuddle verandert een standaard 1-persoonsbed in slechts vijf minuten tijd in een veilig bed.

Prikkeldemping
Tevens is gebleken dat CloudCuddle prikkels dempt waardoor kinderen vaak veel beter en veel langer slapen. Goed voor de nachtrust van het hele gezin. Daarom wordt hij steeds vaker ingezet in de thuissituatie. En wordt hij ook gebruikt voor licht prikkelbare kinderen die in een gewoon bed slapen.

Zorginstelling en ziekenhuis
CloudCuddle past ook op een ziekenhuisbed en op bedden die in zorginstellingen, logeerhuizen en kinderdagcentra staan. Het maakt de verzorging in veel gevallen een stuk comfortabeler en flexibeler om in te plannen.

Wij vertellen u er graag meer over tijdens de Slimme Zorg Estafette.

Programma
Ochtend  11:00 – 12:00

Centrale presentatie in aanwezigheid van ouders die alles kunnen vertellen over hun ervaringen met CloudCuddle. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.

Middag    13:00 – 16:00
Heeft u ‘s morgens geen tijd? Tussen 13:00 – 16:00 kunnen zorgprofessionals en ouders/verzorgers ook gewoon even online aankloppen om zich te laten informeren en om vragen te stellen over de voordelen en het gebruik van onze lichtgewicht bedtent.

Aanmelden
U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Wilt u in het veld `vraag/opmerking` aangeven als u `s middags komt, hoe laat we u mogen verwachten?

Meer informatie
Wilt u vooraf graag wat extra informatie?
Mail of bel dan naar: oda@cloudcuddle.com / 06 – 519 30 633