CloudCuddle wordt overgenomen door Human Protection

Human Protection kondigt met trots de overname aan van CloudCuddle, dé specialist op het gebied van opblaasbare bedtenten voor kwetsbare kinderen en volwassenen. De CloudCuddle bedtenten zijn een mooie aanvulling op het assortiment van Human Protection. De missies van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan: zorgvragers altijd en overal maximale veiligheid bieden met zo min mogelijk beperkingen, zodat mantelzorgers en zorgprofessionals meer rust en bewegingsvrijheid genieten.

V.l.n.r. Oda van Hijfte, Lotte Leufkens en Kasper Brands

Samenwerking

Kasper Brands, CEO Human Protection: “Wij zijn verheugd om CloudCuddle te verwelkomen binnen Human Protection. Met dit mooie product, de kennis en expertise verrijken we onze propositie op het gebied van veilig slapen, vrijheid en geborgenheid binnen de gezondheidszorg. Human Protection heeft een groot bereik, een sterk fundament en ons doel is om CloudCuddle wereldwijd te laten groeien. CloudCuddle is op dit moment al in meerdere landen in Europa actief en dat willen wij graag snel verder uitbreiden.”

CloudCuddle Junior en Senior: veiligheid en nachtrust voor alle leeftijden

De bedtent van CloudCuddle is een gamechanger in het zorglandschap en heeft niet voor niets al vele prijzen gewonnen. In slechts vijf minuten tijd verandert vrijwel ieder eenpersoonsbed in een veilig bed. De huidige CloudCuddle – CloudCuddle Junior- is met name gericht op gezinnen met een zorgintensief kind. Naast de veiligheid die de bedtent biedt, geeft hij kinderen een gevoel van geborgenheid waar ze rustig van worden. Daardoor slapen ze vaak veel beter dan in ieder ander bed. Dat betekent dus ook rust voor iedereen om het kind heen; een gegeven dat niet onopgemerkt bleef in de ouderenzorg. De problematiek van het veilig en geborgen slapen bij kwetsbare ouderen is vergelijkbaar met die bij kinderen met een beperking. Evenals de invloed daarvan op stress en werkdruk bij mantelzorgers en zorgprofessionals. Daarom komt CloudCuddle nog dit jaar met een variant voor de ouderenzorg: CloudCuddle Senior.

De toekomst

Kasper Brands: “Met de toevoeging van CloudCuddle en het potentieel v.w.b. het creëren van veilige slaapsituaties voor zorgvragers en zorgverleners in de intra- en extramurale markt is het een buitengewoon waardevolle aanvulling van ons portfolio. Door de krachten te bundelen met CloudCuddle kunnen we nog meer waarde en mogelijkheden toevoegen voor de zorgmarkt. Daarnaast kunnen we nog breder internationaal kijken en onze positie in de thuiszorg versterken. We kijken vol verwachting uit naar een veelbelovende samenwerking die de gezondheidszorg verder zal versterken en verbeteren.”

Lotte Leufkens, founder en CEO CloudCuddle: “Ik ben echt heel blij dat CloudCuddle in Human Protection het veilige huis heeft gevonden dat we zochten. Een huis waar men de zorgmarkt goed kent en waar we de bevlogenheid voelen om echt snel op te schalen en voor zowel de Junior als de Senior de prominente plaats te creëren die zij verdienen en waar zoveel behoefte aan is. Groei is nodig om relevant te kunnen zijn en blijven en deze samenwerking opent talloze kansen en mogelijkheden voor zowel onze huidige klanten als vele potentiële gebruikers wereldwijd. In nauwe samenwerking bouwen we verder aan een krachtig merk en mooi productassortiment, waarbij we optimaal profiteren van de schaalgrootte vanuit Human Protection. Klanten en families zullen nauwelijks iets merken van deze transitie. Zij blijven hetzelfde kwaliteitsproduct ontvangen met dezelfde professionele en betrokken ondersteuning die ze van ons gewend zijn.”

De komende tijd houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent deze mooie samenwerking. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met Human Protection via 013-536 38 07.