CloudCuddle was op de Kangoeroebeurs!

Op 8 en 9 maart 2024 was het weer tijd voor de Kangoeroebeurs! Een beurs voor baby’s, kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. De 16de editie vond plaats in de Flanders Expo in Gent.

Het hele gezin kon genieten van het theater, spannende sportdemo’s, zwierige dansworkshops, rustgevende snoezelplekjes, knutselen, initiaties accessible gaming en een uitdagende speurtocht op de beursvloer.

Oorsprong

De Kangoeroebeurs wordt georganiseerd door Fiola vzw. Fiola vzw biedt deskundige ondersteuning op maat aan baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) beperking en hun netwerk in de regio Oost-Vlaanderen.

Elk kind in zijn omgeving is uniek, de zoektocht naar gepaste mogelijkheden en informatie is vaak een hele opdracht.

De ervaring en expertise als mobiele begeleiders in het werken met gezinnen in hun thuiscontext zetten zij in om telkens opnieuw een gevarieerd en passend aanbod samen te stellen voor de Kangoeroebeurs.

(bron: https://kangoeroebeurs.be)

De 16e editie

We hebben twee dagen lang ouders en gezinnen gesproken waarbij de CloudCuddle bedtent al een mooie oplossing is bij nachtelijke onrust. Fijn om te horen dat zoveel gezinnen een veilige slaapomgeving hebben gecreëerd voor hun kinderen.

CloudCuddle op de Kangoeroebeurs 2024

Gewoon bed wordt veilig bed

Een CloudCuddle is een simpele aanpassing waarmee je een ‘gewoon’ bed in vijf minuten verandert in een veilige slaapplek. Waar dan ook. Bij vrienden of familie, onderweg in een hotel of op je vakantieadres: overal tref je wel een eenpersoonsbed.

We kijken uit naar de volgende editie van de Kangoeroebeurs! Zien we je dan?