De impact van CloudCuddle

Help mee de impact te vergroten

Op 21, 22 en 23 november vinden The Impact Days plaats: drie dagen met inspirerende evenementen door het hele land over duurzaam en eerlijk ondernemen. De gemeente Delft doet ook mee en heeft CloudCuddle uitgenodigd. Om daar nog meer impact aan te geven, vragen we jullie hulp.

Aandacht voor kostenbesparing

Op 22 november geeft Lotte Leufkens een presentatie over de impact die CloudCuddle heeft op het leven van gezinnen. Over de meerwaarde van CloudCuddle als het gaat om vrijheid, rust, regie en inclusie die ouders en mantelzorgers ervaren.
De ervaringsverhalen op onze website spreken boekdelen.
Daarnaast staat ze stil bij het kostenaspect van CloudCuddle. Tegenover de aanschafprijs staan immers bezuinigingen waar niet iedereen zich bewust van is.
Ouders hebben ons al verschillende voorbeelden genoemd. Over hoe de aanschaf van een CloudCuddle goedkoper is ten opzichte van het meermaals huren van een duur hoog-laag bed, dat bovendien niet functioneel is. Of over besparingen op vakantiebestemmingen omdat je met een CloudCuddle niet gebonden bent aan speciale parken. En we horen regelmatig dat ouders ziek worden en oververmoeidheid zijn omdat vrienden en familie die graag willen bijspringen geen bedbox hebben. De zorg even uitbesteden om bij te tanken is daarmee uitgesloten. Ook dat brengt kosten met zich mee.

Met de extra aandacht voor kosten en kostenbesparingen willen wij beleidsmakers en verzekeraars bewegen CloudCuddle breder te vergoeden.

Wat kun jij doen?

Heb jij een voorbeeld waaruit blijkt dat CloudCuddle bespaart op (jouw) zorgkosten? En wil je die met ons delen? Dan brengen wij het onder de aandacht bij The Impact Days Delft, uiteraard geheel anoniem. Zo kunnen we de rechtvaardiging een CloudCuddle te vergoeden nog meer kracht bijzetten. Stuur je bijdrage naar info@cloudcuddle.com

hartelijk dank namens het hele CloudCuddle team