Een lichtgewicht bedbox die je overal mee naartoe kunt nemen

“Ontwikkel een lichtgewicht alternatief voor de bedbox.” Dat was de vraag die ouders ons jaren geleden stelde. “Maak iets dat je overal mee naartoe kunt nemen. Dat zou echt een uitkomst zijn.” Vandaar dat CloudCuddle de praktische mobiele bedtent heeft ontwikkeld, als lichtgewicht alternatief voor de bedbox die de meeste gezinnen thuis hebben.

Als je (meervoudig) gehandicapte kind moeilijk inslaapt of slecht doorslaapt, in bed regelmatig met de handen tegen het bed bonkt, `s nachts een epileptische aanval kan krijgen of de neiging heeft om te gaan dwalen, dan is het heel fijn dat je thuis een bedbox hebt waar je kind veilig in kan slapen. Maar uit logeren gaan is in zo`n situatie best lastig. Het liefst zou je de bedbox waar je kind thuis in slaapt overal mee naartoe nemen. Maar ja, hoe doe je dat? Een goed alternatief is de lichtgewicht bedtent van CloudCuddle.

Draagbaar alternatief voor de bedbox

De CloudCuddle is juist ontwikkeld om ouders een draagbaar alternatief te bieden voor de bedbox. In vijf minuten maak je van een standaard 1-persoonsbed een veilig bed waar je kind zich geborgen voelt. De bedtent is – mits goed opgepompt met de bijgeleverde handpomp – dusdanig stevig dat beweeglijke kinderen makkelijker in bed blijven. Kinderen voelen zich vaak rustiger in een bedtent; ze hebben een eigen plek waar ze zich ook overdag in terug kunnen trekken om tot rust te komen.

Lichtgewicht en compact

Het tentbed weegt maar een paar kilo zodat je het makkelijk in de auto meeneemt naar opa en oma, naar een hotel, naar het ziekenhuis of in het vliegtuig. Dat geeft je gezin meer vrijheid, meer mogelijkheden om te reizen en om je kind mee te nemen als je een weekend weg wilt. Ook bij ziekenhuisopnames kan CloudCuddle uitkomst bieden, of bij een bezoek aan een specialist in het buitenland.

Wist je dat je ook een CloudCuddle kunt huren als je deze voor een langere periode nodig hebt?

Lichtgewicht bedbox